Home     NIKON COOLPIX B700 Zwart
NIKON COOLPIX B700 Zwart

NIKON COOLPIX B700 Zwart


NIKON COOLPIX B700 Zwart


60 x zoom super camera


Leg de kleinste details vast met de 20,3-megapixel COOLPIX B700 met superzoom. Ervaar de legendarische NIKKOR-optiek in een objectief met 60x ...

Niewe prijs nog niet bekend


In bestelling


  • Productinformatie
  • Dit heeft u ook nodig

Leg de kleinste details vast met de 20,3-megapixel COOLPIX B700 met superzoom.

Ervaar de legendarische NIKKOR-optiek in een objectief met 60x optische zoom en ED-glas dat ontzagwekkende afstanden kan overbruggen, kan worden uitgebreid tot 120x Dynamic Fine Zoom¹ en een goed presterend AF-systeem (autofocus) gebruikt voor zeer nauwkeurige opnamen. Zorg dat uw werk geschikt is voor de toekomst met 4K UHD-films en fotografeer in RAW (NRW) voor een hoogwaardige nabewerking. Optische VR (vibratiereductie) van 5 stops met dubbele detectie² en een zijzoomknop beperken cameratrilling tot het minimum. Bovendien kunt u fotograferen met de elektronische zoeker of de kantelbare lcd-monitor. Via SnapBridge blijft uw camera verbonden met uw smartapparaat.

Leg verre horizonten vast in kristalheldere beelden met de COOLPIX B700.

   

Kenmerken
- 20.3 megapixel CMOS-sensor
- Filmen in 4K Ultra HD en full HD
- 60x optische zoom
- Vijf-stops optische beeldstabilisatie
- P,S,A,M,instellingen
- Fotograferen in JPG en RAW
- 3.0" vari-angle LCD-display
- Ingebouwde wifi-, NFC- en bluetooth-connectiviteit

In de doos meegeleverde accessoires:
- EN-EL23 li-ion accu
- EH-73P AC-adapter
- UC-E21 USB-kabel
- LC-CP29 lensdop
- AN-CP21 draagriem
- Gebruiksaanwijzing
- Afkomstig van Nikon Nederland
- Twee jaar garantie

4K Ultra HD-video
Naast hoge resolutie foto's kunt u met de Nikon Coolpix B700 ook in 4K Ultra HD met een resolutie van 3840x2160 pixels en 30 beelden per seconde filmen. Zo maakt u prachtig vloeiende opnames met kristalhelder stereogeluid. De richtingskarakteristiek van de zoommicrofoon wordt automatisch aangepast aan de zoombewerking. Dankzij een speciale filmopnameknop kunt u direct beginnen met filmen. De gemaakt beelden kunt u direct terugkijken op het kantelbare drie inch grote LCD-display met 921.000 beeldpunten of door middel van de HDMI-uitgang afspelen op uw televisie of externe monitor.

Nikon SnapBridge
Via Bluetooth Smart Ready heeft SnapBridge continu een energiezuinige verbinding tussen uw smartphone of tablet en de Nikon Coolpix B700. Hiermee hebt u eenvoudige controle over uw foto's en video's. Opnames kunnen automatisch worden gesynchroniseerd met uw mobiele apparaat terwijl u ze maakt. Hierdoor kunt u uw foto's en video's direct delen via social media. Bovendien kunt u met SnapBridge belangrijke camerafuncties bedienen via uw smartphone of tablet. Zo kunt u bijvoorbeeld de datum- en tijdinstelling van de camera automatisch laten bijwerken en uw camera up-to-date houden.