Home     Nikon Coolpix A900 Camera
Nikon Coolpix A900 Camera

Nikon Coolpix A900 Camera


Nikon Coolpix A900 Camera


Mooie camera met 35x zoom en 4K video


Super mooie camera met flink veel zoom SnapBridge en NFC om snel te communiceren met je Smart Devices.Bedien je camera met je smartphone op afstand.

€ 379.00


DIRECT LEVERBAAR


  • Productinformatie

Productbeschrijving
Veel mogelijkheden, maar toch zeer compact, dat is waar de Nikon Coolpix A900 voor staat. Deze compacte camera van Nikon heeft een prachtige zoomlens van maar liefst 35x optische zoom(!) met een 24mm groothoek. Daarnaast heeft de COOLPIX A900 een kantelbaar hi-res LCD scherm, Wifi, Bluetooth en nog veel meer interessante eigenschappen.

Kenmerken van de Nikon COOLPIX A900
20.3 Megapixel CMOS sensor
Groothoeklens met een bereik van 35x optische zoom - 24-840mm
Snapbridge - draadloos via Bluetooth communiceren voor o.a. afbeeldingen synchroniseren met je smartphone
Filmen in 4K Ultra HD
Kantelbaar LCD met 921K pixels
Wifi
Volledig handmatig instelbaar

Krachtige Nikkor lens in een compacte camerabehuizing
Een bedrieglijk kleine camerabody biedt plaats aan uitzonderlijk krachtige NIKKOR-optiek waarmee kristalheldere beelden en vloeiende films worden vastgelegd.

Deze klassiek ontworpen compactcamera brengt je naar plaatsen die je nog nooit hebt gezien.
Je kunt op reis zelfs de meest verafgelegen onderwerpen vastleggen of tijdens evenementen en feesten dicht bij het onderwerp komen dankzij de kracht van een NIKKOR-objectief met 35x optische zoom die uitbreidbaar is tot 70x Dynamic Fine Zoom.

Het objectief dekt een beeldhoek van 24 mm groothoek tot 840 mm supertele (equivalent in kleinbeeldformaat) zodat je met gemak elk detail van de actie kunt vastleggen en macrofoto's kunt maken van onderwerpen op slechts circa 1 cm van het objectief.

Filmen in de hoogste kwaliteit
Met één druk op de speciale filmopnameknop schakelt je naar het opnemen van 4K UHD-films (3840x2160/30p) van uitzonderlijke kwaliteit met stereogeluid. Met de functie Pauzeren kun je de opname onderbreken en vervolgens het opnemen van dezelfde film weer hervatten. Bovendien kun je tijdens de filmweergave foto's opslaan of met de filmbewerkingsfuncties onnodige filmopnamen vóór of na de actie die je wilt opslaan verwijderen.

Delen met Snapbridge
SnapBridge handhaaft een continue verbinding met een laag stroomverbruik tussen je camera en je smartphone of tablet en biedt zo eenvoudige controle over je fotografische activiteiten. Je kunt nu opnamen synchroniseren met je smartapparaat terwijl u ze maakt en beelden van Nikon-kwaliteit direct delen. U kunt ook belangrijke camerafuncties bedienen via je telefoon, de camera up-to-date houden, de cameratijd synchroniseren en meer.