Home     Nikon Coolpix A300
Nikon Coolpix A300

Nikon Coolpix A300


Nikon Coolpix A300


Klein en handig met snapBridge


Nooit meer een foto missen, inzoomen afdrukken doorsturen naar je smartphone met SnapBridge en delen met je vrienden.
Past gemakkelijk in borstzak of damestas

199.00

€ 149.00


DIRECT LEVERBAAR


  • Productinformatie

Maak prachtige opnamen onderweg met de slanke en stijlvolle COOLPIX A300.

De camera is klein en licht genoeg om in uw zak of handtas te passen, zodat u altijd klaar staat om close-ups van vrienden en familie te maken met het NIKKOR-objectief met 8x optische zoom, uitbreidbaar tot 16x Dynamic Fine Zoom¹, terwijl de camera via SnapBridge verbonden blijft met uw smartapparaat.

De beeldsensor van 20,1 megapixels staat garant voor beelden met een hoge resolutie, terwijl de krachtige vibratiereductie (VR) cameratrilling vermindert, zodat u altijd scherpe foto's en vloeiende HD-films krijgt. Gebruik de stand Slim portret voor perfecte portretten of gebruik de automatische onderwerpselectie om automatisch de optimale camera-instellingen te selecteren.

Leg uw wereld vast in stijl met de COOLPIX A300.

Vergroot uw publiek
Wat hebt u aan mooie foto's als u ze aan niemand kunt laten zien? Omdat Nikon begrijpt dat het delen van uw plaatjes bijna net zo belangrijk is als de kwaliteit van uw werk, hebben zij de Coolpix A300 uitgerust met SnapBridge. Deze functionaliteit zorgt voor een constante verbinding tussen uw compact camera en tot maximaal vijf smart-apparaten. Dankzij Bluetooth 4.1 gebeurt dit zonder al te veel stroom te gebruiken. Door de constante synchronisatie zijn uw foto's direct na het maken beschikbaar op uw telefoon of tablet. Zo staan ze binnen enkele seconden online en hebt u nog nooit zo'n groot publiek gehad!

Altijd heldere en scherpe beelden
De A300 van Nikon legt alles wat u wilt in een indrukwekkende beeldkwaliteit vast dankzij de 20.1 megapixel CCD-beeldsensor. Zelfs onder mindere lichtomstandigheden blijven uw beelden helder. Met een optische zoom van acht keer kunt u bovendien dicht bij het onderwerp komen, zelfs als u op grote afstand staat. Omdat het belangrijk is dat uw beelden te allen tijde scherp blijven, ook bij ver inzoomen, is deze Coolpix uitgerust met een hoogwaardige beeldstabilisatie die trillingen en bewegingen goed op weet te vangen en te corrigeren. Ook bij video-opnames is dit erg belangrijk!

Foto's maken on the go
Een belangrijke reden om een compact camera te kopen zit al in de naam ingesloten: het compacte formaat leent zich ervoor om het toestel overal mee naartoe te nemen.

Kenmerken
- Maak gebruik van acht keer optische zoom
- Uitgerust met 20.1 megapixel CCD-beeldsensor
- Voorzien van uitstekende Nikon VR-beeldstabilisatie
- Elegant en compact model van maar 119 gram
- Met SnapBridge gaat foto's delen automatisch

Standaard meegeleverd:
- EN-EL19 accu (700mAh)
- EH-72P AC-adapter
- Polsriem
- UC-E16 USB-kabel
- Afkomstig van Nikon Nederland
- Twee jaar garantie
Breedte        95.9mm
Diepte        20.1mm
Hoogte        58mm
Gewicht        119gr