Home     Magix Fast cut speciaal voor de GOPRO
Magix Fast cut speciaal voor de GOPRO

Magix Fast cut speciaal voor de GOPRO


Magix Fast cut speciaal voor de GOPRO


De videobewerking geoptimaliseerd voor GOPRO


MAGIX Fastcut - POSA
Met MAGIX Fastcut maakt u in een handomdraai spannende en video's vol actie van uw activiteiten. Monteer de beste scènes met behulp van actiesjablonen automatisch op de maat van de muziek, ook als u geen kennis hebt van videobewerking. Fastcut is dan ook speciaal ontwikkeld voor het bewerken van video's die gemaakt zijn met action cams, smartphones en tablets.


€ 49.99

  • Productinformatie


Eenvoudige en snelle videobewerking
De werking van de software is heel simpel; sluit uw camera gewoon aan op de USB-aansluiting van uw computer of laadt de video's direct in vanaf de SD-geheugenkaart. Hierna kunt u kiezen voor handmatige of automatische videomontage. Met automatische videomontage maakt u met behulp van afwisselende montagesjablonen in een handomdraai actievolle video's met krachtige muziek met een lengte van 30 tot 180 seconden. Uw gemaakte video's kunt u in diverse formaten exporteren en daarna met andere mensen delen op social media zoals bijvoorbeeld Youtube en Facebook.

Veel functionaliteit
Doordat MAGIX Fastcut beschikt over vele handige functies voor het naderhand bewerken van uw video's kunt u zich tijdens het filmen op de actie concentreren. Zo beschikt de software over automatische correctie van ongewenste camerabewegingen en kunt u op de kop staande beelden weer rechtop zetten. Action cams staan er om bekend dat ze opnames maken met een grote beeldhoek. Hierdoor zijn deze beelden vaak vervormd en hebben ze een fisheye-effect. Met Fastcut kunt u dit fisheye-effect heel eenvoudig verwijderen. Ook het bewerken van 4K- en full HD-beelden is dankzij proxy-videomontage geen probleem. Dit zorgt voor een veel snellere bewerking van uw opnames zonder schokken en kunt u naderhand toch genieten van elk detail in de hoogste kwaliteit.
Laat meer zien

Wat is POSA?
POSA staat voor Point Of Sale Activation. U ontvangt bij dit product geen cd-rom met de software, maar alleen een kaart met instructies en een pincode waarmee u de software kunt activeren. Om de software te kunnen downloaden dient u de instructies op te volgen. Ga naar de op de kaart genoemde website, registreer en/of log in en voer de pincode in die u onder de kraslaag vindt. Hierna ontvangt u de MAGIX inwisselcode en krijgt u instructies om het product te downloaden. U hebt hiervoor een internetverbinding nodig. Kenmerken
- Eenvoudige bediening
- Automatische videomontage met behulp van actiesjablonen
- Gemakkelijk omschakelen tussen automatisch en handmatig monteren
- Drag & drop bioscoopwaardige effecten gebruiken
- Krachtige muziek voor video's van verschillende lengte
- Proxy-videomontage: 4K- en HD-video's bewerken zonder schokken
- Automatische verbetering van het beeld
- Geschikt voor gebruik met alle gangbare action cams
- Gemakkelijk delen van gemaakte video's

Systeemvereisten
Let op
- Alleen geschikt voor Windows

Minimale systeemeisen:
- 2Ghz multikernprocessor
- 4GB werkgeheugen
- Interne grafische kaart met een resolutie van minimaal 1024x768 pixels
- 2GB schijfruimte
- Internetverbinding voor de activering, validatie en voor afzonderlijke programmafuncties vereist

Aanbevolen voor 4K/HD-bewerking:
- 2.8Ghz multikernprocessor of sneller
- 8GB werkgeheugen
- Grafische kaart met minimaal 512MB VRAM

Ondersteunde bestandsformaten import:
- (DV)-AVI, MPEG-1, M(2)TS, MXV, MOV, WMV (HD), H.264, AVCHD, MPEG-4

Ondersteunde bestandsformaten export:
- WMV (HD), H.264, MPEG-4