Home     GoPole EVO
GoPole EVO

GoPole EVO


GoPole EVO


Selfie stok voor GoPro


De GoPole Evo is een transparante, hoogwaardige verlengstang of selfie stok voor GoPro action cams die speciaal ontworpen is voor actie. Het verschil met de uitschuifbare GoPole Reach is dat de Evo een vaste lengte heeft. Ook de GoPole Evo is ontwikkeld voor extra stevigheid en duurzaamheid onder extreme omstandigheden.

€ 64.95

  • Productinformatie


GoPole EVO selfie stok

De GoPole Evo selfie stok is een transparante, hoogwaardige verlengstang voor GoPro action cams die speciaal ontworpen is voor actie. Het verschil met de uitschuifbare GoPole Reach is dat de Evo een vaste lengte heeft. Ook de GoPole Evo is ontwikkeld voor extra stevigheid en duurzaamheid onder extreme omstandigheden. Door de transparante uitvoering "verdwijnt"de Evo als het ware uit beeld als je jezelf filmt.

Volledig waterproof GoPro accessoire

De GoPole Evo is een volledig waterproof GoPro Selfie accessoire en zee- en zoetwaterbestendig. Daardoor is hij bij uitstek geschikt voor watersporters en duikers. Hij is te gebruiken tot ongeveer 60 meter diepte. Bovendien blijft de GoPole Evo drijven, ook als er willekeurig welke GoPro camera met accessoires bevestigd is. De Evo is in totaal circa 65cm lang en hij weegt slechts 114 gram. Daarmee is hij probleemloos langdurig vast te houden, wat met een gewone monopod veel lastiger is vanwege het hoge gewicht.

GoPro camera 180° kantelen aan het eind van de Evo

Je schroeft iedere GoPro Hero camera direct aan de Evo selfie stok vast met de stevige bevestigingsschroef. Je kunt bovendien de GoPro camera 180° kantelen aan het eind van de Evo en dat biedt mogelijkheden om (jezelf) vanuit ongebruikelijke opnamehoeken te filmen! Kruip dichter op de actie door met je GoPro op de Evo over de hoofden van anderen heen te kijken, of kantel de kop van de Evo zodat je jezelf in beeld hebt van een grotere afstand! Door het stevige, van reliëf voorzien handvat met verstelbare polslus hoef je niet bang te zijn dat je de GoPole Evo met je kostbare GoPro camera per ongeluk laat vallen
.
Intelligente GoPro accessoires

Met een GoPro action cam zijn foto's en filmopnamen mogelijk waar je vroeger alleen maar van droomde. Het is de ideale camera voor actiesporters die hun prestaties willen vastleggen en delen met de wereld. Om ervoor te zorgen dat je er nog meer mee kunt dan je dacht, levert het Amerikaanse GoPole een serie verschrikkelijk handige accessoires. GoPole fabriceert namelijk hoogwaardige bevestigingen en intelligente accessoires voor GoPro camera's waarmee de toepassingsmogelijkheden fors worden uitgebreid. Degreef & Partner levert een uitgekiende selectie van deze accessoires zodat ook de mogelijkheden van Nederlandse actiesporters praktisch ongelimiteerd zijn.mm