Home     Carry Speed FS-Slim Prime Mark III camerariem
Carry Speed FS-Slim Prime Mark III camerariem

Carry Speed FS-Slim Prime Mark III camerariem


Carry Speed FS-Slim Prime Mark III camerariemMet de Carry Speed FS-Slim Prime Mark III camerariem draag je een dslr-camera comfortabel en snel binnen handbereik op je heup. Als zich een fotomoment voordoet kun je met deze draagriem je camera in één beweging grijpen en aan je oog brengen. Een neopreen antislip schouderstuk vermindert het gewicht van je apparatuur en verhoogt het draagcomfort.

€ 79.00

  • Productinformatie

                 

Carry Speed FS-Slim Prime Mark III Camerariem
Met de Carry Speed FS-Slim Prime Mark III camerariem draag je een dslr-camera comfortabel en snel binnen handbereik op je heup. Als zich een fotomoment voordoet kun je met deze draagriem je camera in één beweging grijpen en aan je oog brengen. Een neopreen antislip schouderstuk vermindert het gewicht van je apparatuur en verhoogt het draagcomfort.

Draagriem uit de Prime Mark III Series
De Carry Speed FS-Slim camerariem is onderdeel van de Prime Mark III Series. Deze hoogwaardige lijn draagriemen is bedoeld voor veeleisende fotografen die hun camera altijd onder handbereik willen hebben. De sling straps zijn modulair opgebouwd en daardoor precies naar wens samen te stellen. De FS-Slim draagriem bestaat uit de FS-Slim Sling Strap inclusief connector, de F2 scharnierende bevestigingsplaat, de Quick Connector-kogel, extra band onder de schouder en een veiligheidskabel. Je kunt je FS-Slim draagriem nog uitbreiden met diverse accessoires, zoals een 30cm lang verlengstuk voor de camerariem of een cameratas.

Camerariem met metalen draagbeugel
Dankzij een soepele metalen draagbeugel glijdt de camera moeiteloos langs de draagriem omhoog als je hem aan het oog brengt, en hij glijdt weer veilig naar je heup als je hem niet gebruikt. De FS-Slim Prime Mark III camerariem is voorzien van een met rubber beklede snelkoppelingsplaat die je stevig onder de camera schroeft. De metalen Quick Connector-kogel van de snelkoppeling past in de draagbeugel van de camerariem en zorgt voor een degelijke verbinding. Omdat de pen scharnierend is uitgevoerd, hangt je camera altijd perfect op je heup, maar kun je hem ook op een statief zetten zonder de riem los te hoeven halen. De snelkoppeling is bovendien Arca Swiss-compatible zodat je hem direct op een balhoofd kunt plaatsen na het loskoppelen.

Draagriem met neopreen schouderstuk
De Carry Speed FS Slim Prime Mark III draagriem heeft een neopreen antislip schouderstuk. Dit ergonomische schouderpad past perfect op je schouder en absorbeert schokken en vermindert het gewicht van je camera. Het verschil met de vorige uitvoering, de FS-Slim Prime, is dat er geen gaten meer aanwezig zijn in het schouderpad, waardoor deze nog steviger is. Een gesp met Flip-Lock systeem maakt razendsnelle aanpassing van de riemlengte mogelijk zodat kleine zowel als grote fotografen altijd een perfect zittende draagriem hebben. Er is bovendien een extra band die onder je arm langs gaat, voor extra stabiliteit. Om zeker te zijn dat er geen dingen fout gaan, zijn alle gespen en koppelstukken uitgevoerd in metaal. De bevestigingsclips hebben uit veiligheidsoverwegingen bovendien maar liefst drie drukpallen om ze los te kunnen koppelen. Ook is er een veiligheidskabeltje aanwezig dat tussen de draagriem en de camera kan worden bevestigd als extra zekerheid. Per ongeluk je camera laten vallen is er dus niet bij!

Leverancier van innovatieve camerariemen
Carry Speed is een leverancier van innovatieve en hoogwaardige camerariemen, maar ook van het handige Mogopod eenbeenstatief. Tot de draagriemen behoren onder andere de Carry Speed FS-Slim, de Carry Speed DS-2 en de Carry Speed FS-Pro. Met ieder van deze camerariemen draag je een spiegelreflexcamera of een compacte systeemcamera comfortabel en snel binnen handbereik op je heup.