Home     Carry Speed Double MKII camerariem voor 2 camera's
Carry Speed Double MKII camerariem voor 2 camera's

Carry Speed Double MKII camerariem voor 2 camera's


Carry Speed Double MKII camerariem voor 2 camera'sMet de Carry Speed Double MKII camerariem is het mogelijk om twee camera's tegelijk te dragen terwijl toch alle voordelen van een sling strap behouden blijven. In één vloeiende handbeweging breng je een camera van je heup naar je oog als zich een fotomoment voordoet. Dit unieke sling strap harnas is geschikt voor dslr camera's en compacte systeemcamera's. Dankzij metalen koppelingen en gespen zijn de draagriemen betrouwbaar en veilig te gebruiken.        

€ 159.00

  • Productinformatie

Carry Speed Double MKII met F2-plate Black (incl. safety strap)
Met de Carry Speed Double MKII camerariem is het mogelijk om twee camera's tegelijk te dragen terwijl toch alle voordelen van een sling strap behouden blijven. In één vloeiende handbeweging breng je een camera van je heup naar je oog als zich een fotomoment voordoet. Dit unieke sling strap harnas is geschikt voor dslr camera's en compacte systeemcamera's. Dankzij metalen koppelingen en gespen zijn de draagriemen betrouwbaar en veilig te gebruiken.

Camerariem met een goede prijs/kwaliteitverhouding
Door twee MkII sling straps heel slim aan elkaar te koppelen met verstelbare riemen, realiseerde Carry Speed een hoogwaardig draagharnas met alle voordelen van een sling strap. Dit praktische sling strap harnas is voorzien van comfortabele en ademende schouderstukken. Die antislip-schouderstukken verminderen het gewicht van je fotospullen en verhogen het draagcomfort. De manier van dragen van deze hoogwaardige schouderriemen helpt nekklachten voorkomen omdat de camera's comfortabel in evenwicht op je heup hangen en niet met hun volle gewicht aan je nek. Met de Carry Speed Double Pro MKII draag je aan iedere zijde van je lichaam een camera op je heup.

Draagharnas met gespen
Het draagharnas is voorzien van gespen en verstelbare banden om het precies pas te kunnen maken en dankzij de kliksluitingen kun je de sling straps zelf snel aan- en afkoppelen. De Double MKII is namelijk ook te gebruiken als enkele schouderriem door simpelweg een van de riemen los te gespen. Het Double MkII draagharnas wordt bovendien geleverd met een extra uni-straps waardoor het mogelijk is om lange teleobjectieven horizontaal tegen je lichaam te hangen en het gewicht over beide draagriemen te verdelen.

Arca-Swiss compatible snelkoppelingsplaten
De Carry Speed Double Mk II heeft twee meegeleverde F2-plate Arca-Swiss compatible snelkoppelingsplaten met een 1/4-inch statiefschroef om ze heel gemakkelijk aan je camera's te kunnen schroeven. Via de kogelkoppeling zijn deze F2-plate snel en veilig aan de Double MKII te bevestigen. Zeker en veilig. En als je het toch niet helemaal vertrouwd in een drukke omgeving, bevestig je ook nog de extra zekeringskabel. Omdat deze koppeling scharnierend is, kun je ook heel eenvoudig je camera op een statief zetten zonder de riem los te hoeven maken.

Sling strap met soepele metalen draagbeugel
Met de gladde metalen draagbeugel glijdt de camera soepel langs de sling strap omhoog als je hem aan het oog brengt, en hij glijdt weer veilig terug naar je heup als je hem niet gebruikt. De gesp van de draagriem maakt een vlotte aanpassing van de riemlengte mogelijk en voor de veiligheid zijn alle gespen en koppelstukken uitgevoerd in metaal. De bevestigingsclips hebben bovendien een veiligheidspal om ze los te kunnen koppelen. Per ongeluk je camera laten vallen is er dus niet bij!

Leverancier van innovatieve camerariemen
Carry Speed is een leverancier van innovatieve en hoogwaardige camerariemen, maar ook van het handige Mogopod eenbeenstatief. Tot de draagriemen behoren onder andere de Carry Speed FS-2, de Carry Speed DS-2 en de Carry Speed FS-Pro. Met ieder van deze camerariemen draag je een spiegelreflexcamera of een compacte systeemcamera comfortabel en snel binnen handbereik op je heup.