Home     Canon PowerShot SX60 HS
Canon PowerShot SX60 HS

Canon PowerShot SX60 HS


Canon PowerShot SX60 HS


65x optische zoom


Haal tot in detail de natuur dichter bij ook, al is deze ver weg. Ook ultra groothoek landschapsfoto's kunt u maken met deze veelzijdige hybride camera.

€ 456.00

  • Productinformatie
  • Dit heeft u ook nodig

Canon PowerShot SX60 HS compact camera
De Canon PowerShot SX60 HS compact camera is uitgerust met een objectief met maar liefst 65x optische zoom en een 35mm-equivalent van 21-1365mm zodat je elk onderwerp, of het nu dichtbij of veraf is, haarscherp en gedetailleerd vast kunt leggen. Daarnaast kun je met de camera full HD video's maken en is deze uitgerust met een externe microfooningang zodat je je bewegende beelden kunt voorzien van een uitstekende kwaliteit geluid. De SX60 combineert een zeer gevoelige 16.1 megapixel sensor met de snelle DIGIC 6 beeldprocessor waardoor kleuren levensecht en tot in de fijnste details worden vastgelegd, zelfs in omstandigheden met weinig licht.

65x optische zoomlens
Met een veelzijdige brandpuntsafstand van 21-1365mm geeft de PowerShot SX60 HS je een breed scala aan opname-mogelijkheden. Het objectief beschikt ook over Intelligent IS, optische beeldstabilisatie, met acht verschillende instelmogelijkheden. Dit zorgt voor scherpe foto's en video's, zelfs bij de grootste brandpuntsafstand. Een ultrasone motor zorgt hierbij voor snelle en stille scherpstelling en in- en uitzoomen tijdens het maken van opnames.

Opnames uit bijzondere hoeken
De PowerShot SX60 HS biedt twee mogelijkheden voor het maken van composities. Via het 3" heldere kantelbare LCD display of de elektronische zoeker. Beiden beschikken over een resolutie van 922000 pixels en werken met de Zoom Framing Assist functionaliteit. Deze functie zorgt ervoor dat je je onderwerp beter kunt volgen zelfs bij grote brandpuntsafstanden. Combineer de snelle autofocus met een opnamesnelheid van 6.4 beelden per seconde en je kunt bijna alles haarscherp en vol detail vastleggen. Bovendien maakt het kantelbare display opnames uit bijna alle hoeken mogelijk.

Wifi en NFC
Met de ingebouwde wifi kun je met behulp van de gratis te downloaden Canon CameraWindow app je opnames draadloos overzetten naar je computer of iOS- of Android-apparaat. Met de CameraWindow app kun je je opnames rechtstreeks delen op sociale netwerksites zoals Facebook, Twitter en YouTube. De NFC-functionaliteit maakt het mogelijk om met een simpele aanraking verbinding te maken met je smartphone of tablet.
Kenmerken van de Canon PowerShot SX60 HS
- Zeer groot 65x optisch zoombereik
- Heldere opnames zowel overdag als 's nachts
- Intelligente beeldstabilisatie
- Zoom Framing Assist voor gemakkelijk kaderen bij grote brandpuntsafstanden
- Full HD-video
- Ingebouwde wifi en NFC

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:
- NB-10L li-ion accu
- CB-2LCE lader
- Netsnoer
- Lensdop met koordje
- NS-DC11 draagriem
- Gebruiksaanwijzing
- Afkomstig van Canon Nederland
- Twee jaar garantie