Home     Canon Powershot G5X Zwart
Canon Powershot G5X Zwart

Canon Powershot G5X Zwart


Canon Powershot G5X Zwart


Ga voor kwaliteit


Topkwaliteit precisie-camera
voor klassieke fotografie
Profiteer van uitstekende resultaten, optimale controle en fantastische gebruiksvriendelijkheid met deze hoogwaardige compactcamera met Wi-Fi, een heldere f/1.8-2.8 lens,1,0-type sensor en een grote, hoogwaardige zoeker voor bediening zoals op een DSLR.

€ 759.00

  • Productinformatie
  • Dit heeft u ook nodig

De Canon Powershot G5 X Zwart premium compactcamera biedt tal van krachtige mogelijkheden waar u geen genoeg van zult krijgen. Met de 20.2 megapixel CMOS-sensor van 1", allerlei creatieve opties en een snelle handmatige bediening kunt u zeer intuïtief werken. Met 4.2x optische zoom en een 35mm-equivalent van 24-100mm beschikt u over een bereik van 24 tot 100mm: meer dan voldoende voor het vastleggen van indrukwekkende landschappen of portretten en alles wat daar tussenin valt. De minimale scherpstelafstand is zeer kort en de lens van de G5 X is bovendien lichtsterk over het gehele zoombereik.       


Hoogwaardige beeldkwaliteit en bediening zoals met een spiegelreflexcamera

Deel je mooiste opnamen direct met de wereld
Professionele instelmogelijkheden
Met de PowerShot G5 X compact camera van Canon hebt u de volledige controle over de instellingen: ook tijdens het filmen. Met behulp van MF Peaking en de touch autofocus kunt u ervan op aan dat de scherpte precies ligt waar u die wilt hebben en realiseert u focus-pull effecten. De automatische scherpstelling is zeer betrouwbaar: de 31 scherpstelpunten zijn geplaatst op tactische plekken en weten het onderwerp in een oogwenk te lokaliseren. De geavanceerde vijf-assige beeldstabilisatie van de camera vangt ongewenste trillingen en bewegingen op zodat het eindresultaat een optimale scherpte heeft. De speciale Lens Control Ring is altijd in handbereik en biedt u een absolute controle over de instellingen. Een aantal knoppen zijn naar eigen wens in te stellen: zo hebt u uw favoriete functies altijd binnen handbereik.

Composities en snelheid
Niet alleen de lichtgevoelige eigenschappen en de instelmogelijkheden sluiten aan bij wat u nodig hebt om de uitdagingen aan te gaan waar u als fotograaf of filmer keer op keer mee te maken krijgt. De hoogwaardige elektronische zoeker en het kantelbare 3.0" touchscreen van de G5 X stellen u in de gelegenheid om in de meest uiteenlopende situaties beelden te maken. U kunt ervan op aan dat u in omstandigheden met veel licht of bij het maken van opnames vanuit een extreem hoge of lage hoek, uitstekende resultaten zult behalen. De snelheid van het onderwerp is bovendien niet van invloed: met de burst-functie kunt u tot wel 5.9 beelden per seconde maken en zo de snelste sporter of bolide op uw beeld krijgen.

Bijzondere en slimme vormgeving
De prachtige behuizing van de Canon PowerShot G5 X heeft een opvallend maar robuust ontwerp. De hotshoe-aansluiting voor optionele flitsers, de betrouwbare grip en het belichtingscompensatie-wiel, dat bovenop is geplaatst, zijn een aantal eigenschappen die meteen in het oog springen. Voor het gemak is de camera zelf al wel voorzien van een ingebouwde flitser. De G5 X heeft een micro HDMI-aansluiting en een RS-60E3 aansluiting voor een optionele afstandsbediening.

Sluit