Home     Canon Ixus 190 camera
Canon Ixus 190 camera

Canon Ixus 190  camera


Canon Ixus 190 camera


Verschillende kleuren verkrijgbaar


Maak kennis met kwaliteit in een superslanke ontwerp

Canon Ixus 190 camera - Zwart
€ 171.00 
Canon Ixus 190  camera  - Zwart

Canon Ixus 190 camera - Zwart


Canon Ixus 190 camera - Zilver
€ 171.00 
Canon Ixus 190  camera  - Zilver

Canon Ixus 190 camera - Zilver


Canon Ixus 190 camera - Bauw
€ 171.00 
Canon Ixus 190  camera  - Bauw

Canon Ixus 190 camera - Bauw


  • Productinformatie
  • Dit heeft u ook nodig

Canon Ixus 190 compact camera Zilver
De Canon Ixus 190 compact camera is een veelzijdige camera waarmee je alles haarscherp vast kunt leggen..., en hij past in je broekzak! De Ixus 190 heeft alles wat je nodig hebt: een 20 megapixel sensor, een groothoeklens en intelligente optische beeldstabilisatie. In- en uitzoomen gaat razendsnel en het 2.7" display en de slimme automatische stand doen de rest: jij kunt je concentreren op het perfecte kader. Druk maken om de juiste instellingen hoeft niet. En dankzij wifi en NFC zijn de foto's en video's in no time te delen met familie en vrienden.

Kwaliteit in elke situatie
De tien keer optische zoom en de twintig keer ZoomPlus-functie maken de Canon Ixus 190 een veelzijdige camera waarmee elk onderwerp, of het nu dichtbij of ver weg is, vast te leggen is. De ZoomPlus-functie is dusdanig geavanceerd dat er geen beeldverlies optreedt. De kleinste details, die zo belangrijk kunnen zijn voor het eindresultaat, zijn goed zichtbaar. Ook over de scherpte hoef je je geen zorgen te maken. De optische beeldstabilisatie vangt de kleinste trillingen en bewegingen op en corrigeert deze zodat je altijd scherpe opnames hebt.

Delen en back-ups maken
Canon heeft het met het toevoegen van wifi en NFC mogelijk gemaakt om gemakkelijk verbinding te maken met een smartphone of tablet zodat je opnames snel kunt delen in je omgeving. Daarnaast is een smart apparaat te gebruiken als afstandsbediening voor de camera: handig voor het maken groepsfoto's waar je zelf bij op wilt staan! Met de Image Sync kun je zelfs automatisch een back-up maken van nieuwe foto's en video's in de cloud.

Vol met creativiteit
De Ixus 190 beschikt over diverse functies waarmee je je creativiteit kunt uitleven. Zo beschikt de camera over een reeks creatieve filters zoals fisheye, miniatuur-effect en toy camera. Bovendien hoef je niet meer te wachten tot je thuis bent om foto's op de computer te bewerken. Kies uit diverse filters zoals levendig, sepia en zwart-wit om opnames de gewenste uitstraling te geven. Het resultaat is direct en met heldere kleuren bekijken op het 2.7 inch grote LCD-display.
Kenmerken van de Canon IXUS 190 compact camera
- Compact camera met twintig megapixel sensor
- Twintig keer inzoomen met de ZoomPlus-functie
- Ultragroothoeklens met wel tien keer optische zoom
- Altijd scherpe opnames dankzij de beeldstabilisatie
- De camera bepaalt de perfecte instellingen voor je
- Met één druk op de knop filmen in HD-kwaliteit
- Slimme hulpstand en vele creatieve functies
- Met een helder 2.7" TFT LCD-display

              In de doos:

                 
Voeg alleen een geheugenkaart en draagtas toe voor kwaliteit in zakformaat

IXUS 190 compactcamera

Polsriempje WS-800

Accu NB-11L

Acculader CB-2LFE

AC-kabel

Gebruikershandleiding