Home     Canon EOS 750D Body
Canon EOS 750D Body

Canon EOS 750D Body


Canon EOS 750D Body


Fijne camera om mee te werken


Leg moeiteloos verbluffende beelden vast met de nieuwste DSLR-technologie met standaard en creatieve modi, waarmee u zelf kunt bepalen hoeveel controle u wilt.

699.00

€ 579.00

  • Productinformatie
  • Dit heeft u ook nodig

Canon EOS 750D
De Canon EOS 750D spiegelreflexcamera in het zwart is de perfecte keuze voor de volgende stap. Met de 24.2 MP APS-C sensor en de DIGIC 6 beeldverwerking creëert op ieder moment de juiste foto. U maakt eenvoudig Full HD-video's van bioscoopkwaliteit, waarbij de Hybrid CMOS AF III u perfect helpt bij het volgen van bewegingen en het scherpstellen van het ene onderwerp naar het andere.

Uw waardevolle beelden deelt u vervolgens eenvoudig dankzij de ingebouwde wifi-functionaliteit. Ook bedient u hiermee de EOS 750D op afstand met uw smartphone of tablet. Het kantelbare LCD-touchscreen zorgt voor een intuïtieve bediening. Met deze spiegelreflexcamera haalt u niet alleen de nieuwste technieken in huis, maar ook de grootste kans op fotografisch succes.

Kenmerken van de Canon EOS 750D
24.2 Megapixel APS-C-sensor
Hybrid CMOS AF III
19 cross-type AF-punten
Wifi en NFC
3'' Kantelbaar ClearView II TFT-touchscreen
5 fps continu-opnamen
Meerdere opnamemodi
Leg moeiteloos verbluffende beelden vast met de nieuwste DSLR-technologie met standaard en creatieve modi, waarmee u zelf kunt bepalen hoeveel controle u wilt.

Intelligente zoeker
De EOS 750D beschikt over een intelligente zoeker waarmee u profiteert van een enorm verbeterde opname-ervaring. Als u door de zoeker kijkt, kunt u gemakkelijker het scherpstelpunt en eventueel actieve AF-gebieden zien. Ook de opname-informatie wordt duidelijk weergegeven.

Snelle processor voor actie
Een krachtige DIGIC 6-processor zorgt voor opnamen met volledige resolutie bij 5 fps, zodat u nooit meer dat beslissende moment mist. Bovendien maakt u ook bij weinig licht zonder flitser foto's van gedenkwaardige momenten, dankzij een groot ISO-gevoeligheidsbereik van ISO 100-12.800 (uitbreidbaar tot ISO 25.600).

Prachtige video's
Maak prachtige, gedetailleerde Full HD-video's van bioscoopkwaliteit, dankzij DSLR-controle over scherptediepte. Maak je video's in MP4-indeling voor sneller online delen en eenvoudiger overbrengen naar andere apparaten. De Hybrid CMOS AF III maakt het volgen van bewegingen mogelijk en gemakkelijk scherpstellen van het ene onderwerp naar het andere.

Inhoud van de doos
EOS 750D body
Oogschelp Ef
Body dop R-F-3
Brede riem EW-300D
Accu LP-E17
Accudeksel
Acculader LC-E17
Netsnoer voor acculader
Interfacekabel IFC-130U
Gebruikershandleiding